Bonte Avond

Helaas is de week alweer bijna afgelopen. Maar was is een afsluiting van het Kamp zonder een Bonte Avond?! Dit jaar was het wederom niet verplicht om mee te doen, maar desondanks waren er toch kinderen die zich geroepen voelden. Zo was er een prachtig optreden op muziek van K3 en wisten Daphne en Frederique de Smurfen te imponeren met hun eigen versie op ‘Het is een nacht’ van Guus Meeuwis. Ook had Daphne zich naast ‘het is een nacht’ ook ‘Brabant’ aangeleerd, wat zo goed aansloeg dat alle kinderen mee gingen zingen. Na alle stukjes kwam het bekende ‘Nooit meer terug lied’, ditmaal door Brilsmurf en Klungelsmurf gemaakt en gezongen. Na de afsluiting was het tijd voor chips, cola, muziek en als afsluiting van de hele week een mooi kampvuur!Sorry, comments are closed for this item.