Smokkelruilspel

Woensdagavond stond het smokkelruilspel op het programma. De kinderen waren bewoners van drie verschillende goederen met elk hun eigen handelswaar. Het ene groepje had paarden, het andere groepje lasso’s en het derde probeerde pistolen te ruilen. Slechts voor complete sets waren punten te verdienen, waardoor het nodig was met alle groepjes te handelen. Onderweg stonden er echter smurfen met knuppels op strategische locaties om deze grootschalige illegale handel tegen te gaan. Een lege binnenstad met winkelpuien bleken een ideaal terrein te zijn om de kinderen eens goed de stuipen op het lijf te jagen. Dit leidde er weer toe dat de kinderen de kleinste steegjes binnen de kortste keren uit het hoofd kenden. Timo had zelfs de keuken van een restaurant verkend om babysmurf (succesvol!) te slim af te zijn. Hierdoor werden er toch nog de nodige punten binnengesprokkeld. Uiteindelijk leidde dit tot de volgende eindstand:

Het Wilde Oosten: 7
Apachen: 10
Wilde katten: 6
De coole toekans: 5
De terminators: 6
Cowkids: 8

DSC03849

Sorry, comments are closed for this item.