Zwemmen

Het werd vandaag lekker weer en daarom was het een uitgelezen dag om te gaan zwemmen bij de IJzeren Man in Weert. In het zwembad werd er gesopt, gedoken en gegleden en vermaakten de kinderen zich goed. Hippe, Mopper en Brilsmurf leenden zich een tijdje voor wedstrijdjes waarbij de kinderen op hun nek zo lang mogelijk moesten blijven zitten, terwijl anderen probeerden hen eraf te duwen.

Ook de duikplank was populair bij de kinderen en er werden diverse (pogingen tot) salto’s gedaan. Onder andere Kevin, Faas en Tim hebben we vaak de trap naar de duikplank op zien klimmen! Intussen was er natuurlijk ook genoeg vermaak voor de minder enthousiaste zwemmers. Zo werd er geschaakt en probeerden de kinderen elkaar dood te schieten met het (geen zorgen, kaartspel) Bang! Al met al was het een zeer geslaagde dag.


Sorry, comments are closed for this item.