Levend cluedo

’s Middags kregen de kinderen te horen dat er een moord was gepleegd. De dag van tevoren was namelijk de sheriff van een lokaal dorp neergeschoten. Daarom gingen ze naar het dorp toe om de bewoners te ondervragen, om zo de moord op te lossen.
Al snel waren de kinderen op dreef en werden de dorpsbewoners stevig aan de tand gevoeld. Uiteindelijk wisten De Maffia Katten, De Coole Toekans en De Cow Kids de dader aan te wijzen. De Cow Kids wonnen het spel doordat zij niet alleen de juiste dader aanwezen, maar ook het juiste motief hadden gevonden.
Het bleek namelijk dat de herbergierdochter de moord had gepleegd, om ervoor te zorgen dat er minder conflicten zouden komen met de nabijgelegen indianenstam.

2 Comments

  1. Hi Guus, wat een super leuke spellen doen jullie! Fantastisch om te zien. Geniet er maar lekker van. Veel liefs mama, papa en Floor

  2. Van uit Friesland volgen wij jou ook Siep, het is vast een heel leuk kamp.

    Groetjes van Pake en Beppe.

Leave a Reply