Zoekquiz

Weer een quiz vanavond, maar dit keer een heel andere. Geen raadsels, geen spelvragen en geen knoppen om op te drukken als je het antwoord weet. Nee, dit keer moesten de kinderen eerst nog op zoek naar de vragen. In en rond de blokhut waren kaartjes verstopt met de vragen. Had je een vraag gevonden, dan kon je op zoek naar het antwoord. Ook sommige antwoorden waren verstopt, maar andere moesten de kinderen zoeken in de kampkrant of bij de smurfen.

Het spel bracht in veel kinderen een echte fanatiekeling naar boven. Vooral Xander vond het maar vervelend als zijn groepje niet snel genoeg naar de volgende vraag of het volgende antwoord doorging. Yannick had met zijn groepje zelfs de dag ervoor goed opgelet en de bonusvraag (die alweer weg was) gezien en beantwoord. Mede daardoor pakte Harmonie de Torens ook de tien punten voor dit spel!

De eerste noot: 7
De saxofoonspelende superschakers: 8
De beatles: 6
De spelende stukken:
9
Harmonie de Torens:
10
De krakende noten:
7

IMG_7252

IMG_7244

IMG_7246

Sorry, comments are closed for this item.