Dag 5: Boeven-vang-tocht

Deze avond waren alle boeven uit de gevangenis ontsnapt, onder andere Kapitein Haak, Jafar, de boze stiefmoeder, Cruella Deville, de jager uit Bambi en andere Disney-boeven. Aan de kinderen de taak om ze terug te halen. De kinderen kregen een kaart van de omgeving mee en kregen een stukje route van een boef mee. Als ze dat stukje route over de kaart legden, konden ze bepalen waar de boef was. Als ze dan op de eerste locatie de boef hadden gevangen kregen ze de route van de volgende boef. Het lezen van een kaart bleek voor de meesten niet zo moeilijk. Het beslissen van wie de kaart mocht vasthouden was een stuk moeilijker. Uit eindelijk zijn de meeste boeven wel gevangen, maar of we ze allemaal hebben is maar de vraag…

Na afloop wachtte er een kampvuur en marshmallows/pelpinda’s op de kinderen waarvan ze konden genieten onder de muzikale begeleiding van Hippe en Baby.

Leave a Reply