Dag 4: Zwemmen

Vandaag even geen harde strijd om punten en smurfo’s, maar gezellig met z’n allen zwemmen. In buitenbad de Langspier konden de kinderen zich een dag lang vermaken met zwemmen, voetballen, natte dingen overgooien (en boven smurfen uitknijpen) en natuurlijk strips en schaken.
Joris en Jasper vermaakten zich met de horoscopen en de ‘o nee wat nu?’-rubriek uit de Tina. Het was kennelijk heel grappig en stiekem natuurlijk ook wel interessant. Timo won van de ene na de andere smurf met schaken, tot uiteindelijk babysmurf bij zijn tweede poging mat zette. Karen verzamelde zoveel mogelijk balletjes om tegen het hoofd van smulsmurf aan te gooien, maar miste gelukkig vooral.
Onze boefjes kregen ook nog wat (on)verwacht bezoek van drie grotere boeven. Oud-kampkinderen Anne, Jasper en Sebastiaan kwamen ons opzoeken, tot vreugde van met name de oudere kinderen. Er werd druk bijgekletst en natuurlijk enthousiast mee gezwommen. Al met al ook voor hen een geslaagde dag.
De dag werd afgesloten onder de douche, waar volgens de kinderen diepvrieswater uitkwam. De smurfen hebben dat uiteraard niet gecontroleerd.

1 Comment

  1. het was voor iedereen een grote verassing die dag 😀

Leave a Reply