Dag 3: Tovernaarstoernooi

Deze middag werden de teams getest op hun tovenaarsvaardigheden door middel van een tovenaarstoernooi. In de koelte van de bossen begonnen de teams met het bouwen van een minigolfparcours en het zoeken van een geschikte golfstick oftewel een mooie stok. Daarna mochten alle teams alle banen uitproberen wat niet altijd even gemakkelijk was. Uiteindelijk lukte het iedereen alle parcours af te leggen.

Na een rustpauze met ranja en bananen begon het zwaardere werk. De groepjes streden tegen elkaar in de disciplines estafette-zaklopen, touwtrekken en blind doolhof. Bij dat laatste werd een kind geblinddoekt dat dan met aanwijzingen van de andere de uitgang van het doolhof moest vinden.

Onder andere het touwtrekken leverde een aantal spannende wedstrijden op, ook omdat de smurfjes soms wat hielpen. De kinderen wisten ook zelfs het smurfenteam te verslaan.

HBGTMMEM

10

De magische schaakstukken

9

The lords of the magic

7

De gekke gnarfs

5

The magic hunters

6

De magische opgegeten boterhammen

8

Leave a Reply