Dag 4: Casino

’s Avonds werd de gokhal in de blokhut weer geopend. Beneden werden de kaarten goed geschud, zodat er gepokerd kon worden en er blackjack kon worden gespeeld. Bij het pokeren bleek veel geld te verdienen. Sebastiaan deed dat dan ook. Bij het pokeren bleek echter ook veel geld te verliezen. Sebastiaan deed dat dan ook. Aan de blackjacktafel was het geld te verdienen door goed naar de adviezen van Dichtsmurf te luisteren. Hij was niet te beroerd om af een toe de volgende kaart vast te bekijken en te vertellen wat verstandig was om te doen.
Boven werd het roulettewiel aangezwengeld voor een ouderwets goede sessie roulette. Dit spel bleek weer bij veel kinderen populair. Ook bij het mexen en de paardenrace was het druk en erg gezellig. Overal werd veel geld verdiend, de bank was op het eind van de avond bijna blut.
De avond werd afgesloten met een potje stripdobbel. Iedereen mocht zoveel mogelijk kleding aantrekken. Daarna werd er gedobbeld om te beslissen wie een kledingstuk uit moest trekken. Wie zijn kleren kwijt was, moest naar bed. Ruben werd de winnaar van dit spel. Dat kwam vooral omdat hij zoveel kleren had aangetrokken dat hij nauwelijks nog kon lopen. Nadat het stripdobbelen afgelopen was, was het voor iedereen tijd om te gaan slapen.

Leave a Reply