Dag 3: Waterspellen

Natuurlijk konden ook dit jaar de waterspellen niet uitblijven. Het mooie weer van vandaag was een garantie voor een hele groot waterfestijn! De smurfen hadden vijf waterspellen bedacht. Snoephappen, de watertrein, een parcours, waterballonvolleybal en een zeepbaan.
Bij het snoephappen moesten de kinderen met hun mond, dus zonder hun handen te gebruiken, snoepjes uit een bak met water eten. Dit bleek nog niet mee te vallen. Het groepje dat het meeste snoepjes gegeten had, had gewonnen!


De watertrein doet het altijd goed. Hierbij werd er water doorgegeven in bekertjes. Dit moest echter boven hun hoofd om, dus grote kans op veel natte kinderen!


Bij het parcours moest het één groepje met bekertjes op een dienblad een parcours lopen. Het andere groepje probeerde met sponsballen de bekertjes om te gooien.


Het waterballonvolleybal was ook een succes. De kinderen moesten waterballonnen over een net gooien en aan de andere kant van het net laten knappen. Als de waterballon gevangen werd, ging het spel gewoon verder totdat de waterballon geknapt is. Degene die uiteindelijk het meeste punten heeft, heeft gewonnen.


Maar het meest leuke was natuurlijk de zeepbaan! Het was een groot feest om over de zeepbaan te glijden. Het doel is om met een bekertje water over de zeepbaan te glijden en het bekertje leeg te gieten in een emmer. Maar eigenlijk is de zeepbaan zelf al geweldig!


Natuurlijk bleef het niet bij deze spelletjes, en mondde de spelletjes uit in één groot waterfestijn. Met 800 waterballonnen, emmers water en de zeepbaan was het prachtig. Vooral Mopper en Hippe werden goed belaagd door de kinderen en waren doorweekt aan het einde:) !

Scores
De gekke oranje Badeendjes 9
Partystars 8
Vraagteken?! 6
Het grote Feestteam 10
Confetti Knallers 8
Piñata’s 5
De knallende Vuurpijlen 5
De feestende Smurfen 10

8 Comments

 1. Hoi Diaantje,

  Zo, jullie maken wel veel lol samen. Leuk hoor. Lekker tot zo doorgaan tot zaterdag hè. Vandaag (maandag) mocht Jamie mee naar huis. Dus we kunnen zaterdag gewoon lekker naar huis en met je broertje spelen en wandelen. Veel plezier nog. Papa, Nancy en Jamie.

 2. Ha Lodewijk! Ik zie wel weer dat je in the winning mood bent! Je wint weer alles zo’n beetje ;-)). Heb je ook wel tijd om de groetjes terug te doen of is het allemaal te druk daar? Leuk als je even wat laat horen, zodat we weten dat het goed met je is. Je broers hebben vandaag met papa de tuin in Zeelsterstraat gedaan en schoolspullen gekocht. Ik weer hard gewerkt :-). Zie uit naar vakantie en dan gaan we ook weer eens samen schaken, toch? Geniet weer en tot gauw. Mama en de rest.

 3. Hallo Vincent, lekker aan het snoepen? Veel plezier nog!
  Groetjes, Rene

 4. Hoi Luc,
  Was je bang dat je haar nat zou worden? Ik zie namelijk op de foto dat je je pet op hebt gehouden!
  Enne, al weer 9 punten voor jullie; ga zo door.

  Groetjes, Ellen.

 5. heey,

  nou dat ziet er allemaal kei leuk uit volgend jaar ga ik mee op kamp hahahha

  veel plezier nog allemaal 😉

  groetjes wendy

 6. Thomas en Maud,

  Het ziet er allemaal heel gezellig uit op de foto’s.
  We zagen Maud op de foto in haar badpak, helemaal natgespetterd, met het spel met de bekertjes doorgeven.
  Ben je ook zo nat geworden Thomas?
  We denken dat jullie het wel heel erg leuk vinden op het kamp.

  Veel liefs van papa en mama.

 7. Hé Smurfen en de rest,

  Het ziet er allemaal weer goed uit!! Heel veel plezier en succes met alle kids!

  Groetjes,
  Hilde

 8. Hoi Thomas en Maud,

  Wat gezellig zo’n kamp! Ik zou zo mee willen doen met jullie!
  groetjes en heel veel plezier

  Anine & helena

Leave a Reply