Dag 3: Fotospeurtocht

Op maandagavond was het tijd voor een stevige wandeling voor alle kinderen. De smurfen hadden hiervoor twee verschillende routes bedacht. Om de route te kunnen onthouden hadden de smurfen er foto’s van gemaakt. Op deze manier konden de kinderen gemakkelijk zien, per kruispunt, waar de route heen leidde. Maar zo gemakkelijk ging het trouwens niet bij alle kinderen. Het groepje Dichtsmurf (Nathan, Thijs, Leon, Joyce, Marc, Vincent, Pim en Luc) heeft zelfs 3x hetzelfde rondje gelopen en koos toen pas de goede vervolgweg. De speurders in het groepje met Potige smurf (Lodewijk, Jeremy, Jasper vMdB, Bart, Oona, Julian, Jaap en Lars) hadden weinig moeite met de tocht. Ze hadden alle objecten op de foto’s zo herkend.

Bij de groep met Surfsmurf en Lolsmurf (Hendrie, Thalia, Simon, Martien, Jeroen, Gregory, Olivier, Roel en Ruben) was het de gehele tocht vooral erg gezellig. Er werden volop moppen getapt en ook werd er volop gezongen. Guus Meeuwis en Hans Teeuwen waren hierbij erg populair.

Bij terugkomst op de blokhut wachtte een warm kampvuur en marshmallows. Na deze vermoeiende wandeltocht vielen alle kinderen deze nacht gelukkig vroeg in slaap.


1 Comment

  1. yammie lekker marshmellows!!!!!!!!

Leave a Reply