Groetjes van Stoof

Lieve smurfjes en kindertjes,

Bedankt voor een geweldig kamp en de goede zorgen. Ik vond het erg fijn om zo vaak door jullie geknuffeld te worden.

Ik ben nu op de boerderij van Karel. Het is hier erg gezellig. De herten, zwanen, eenden, kippen en kwartels zijn erg aardig. Alleen als Devy de hond hard blaft, dan ben ik nog wel een beetje bang. Ik heb een heel groot hok gekregen. Alleen de wilde konijnen hier uit de buurt hebben meer ruimte. Maar misschien mag ik van Karel ook nog wel eens met hun gaan spelen.

Surfsmurf, zou je de groeten willen doen aan mijn vriendjes de kuikentjes? Ik hoop dat ze nu ’s nachts niet meer zo piepen. Soms werd ik er wakker van (als ik al in slaap kon komen met het gesnurk van Brillie).

Groetjes,
Stoof

4 Comments

  1. LAATSTE NIEUWS: Stoof heeft een vriendinnetje. Ze heet Patatje. Samen spelen ze in de strobalen bij Karel haasje over.

  2. ik krijg nou ook twee konijnen een jongen en een meisje alleen ik weet nog geen namen ik zou graag ideeen willen

  3. Ik stel voor: Eerste Kerstdag en Tweede Kerstdag. šŸ˜‰

  4. Of wat denk je van:
    roger en moor
    stampertje en pampertje
    broer en zus

Leave a Reply