Fotowedstrijd 2009

Omdat met het Kempenkamp je vakantie pas echt is begonnen hebben we dit jaar iets nieuws bedacht. Een fotowedstrijd voor alle kampdeelnemers!

Wat houdt de wedstijd precies in?

-Maak op vakantie een foto van jezelf met het kempenkampshirt dat je ook dit jaar weer krijgt!

-Stuur de foto, samen met uitleg bij de foto, door naar kempenkampfotowedstrijd@gmail.com

Wij zetten de foto’s en stukje op de site en de leukste foto en uitleg wint een prijs!

Je kunt je vakantiefoto’s insturen tot 30 september, daarna zal de smurfenjury de winnaar kiezen.

smurfenwedstrijd2

 

De eerste inzending is binnen:

Gregory op de foto met Johnny Bravo (van de animatieserie) op de Cartoon Network Dag in de Heuvel Gallerie!

Supercool allebei natuurlijk!

De tweede inzending is van een oud kempenkamper (Mark Weijers):

Het verhaal:

Lieve Smurfen & Muzieksmurf,

Wat me nou toch weer overkwam tijdens een wandeling in het park… Ik hoorde iets/iemand snikken achter een berkenboom en toen ik wat dichter bij kwam hoorde ik een zielig stemmetje vragen: ‘Grote *snik* smurf *snik, snik*, is het nog ver??’
Ik dacht, dat kan alleen maar Brilsmurf zijn! Nooit te beroerd om een smurf te helpen, heb ik hem eten (geen sla!) en onderdak gegeven, net zoals jullie dat jaren voor mij hebben gedaan. Na een paar dagen was Brillie weer helemaal de ouwe en begon zelfs zijn haar weer te glanzen! Toen ik dacht dat hij de lange reis weer aan kon, heb ik hem de weg naar Smurfenland weer gewezen.
Ondertussen zou hij aangekomen moeten zijn. Op de foto kun je zien wat hij aan had toen hij bij mij vertrok. Hem kennende heeft hij nog steeds hetzelfde aan. Hebben jullie hem inmiddels weer gezien?

Groetjes,
Een voormalig kampganger

Ook Marc en Roel hebben een gave vakantiefoto ingestuurd:

Roel en Marc hebben geprobeerd de boerenkennis van Kempenkamp 2009 ook toe te passen op de Italiaanse bergkoeien.

Deze waren echter niet erg onder de indruk van de vaardigheden van onze Brabantse boertjes en keken amper om.

Karen is ook op de foto gegaan met haar t-shirt:

De foto is genomen tijdens de volleybal qualificatiewedstrijd Nederland-Turkije. Karen mocht als paradekindje bij het opkomen en voorstellen van de nationale teams meelopen met de speelsters. Op de foto staat Karen met de mascotte van het Nederlandse dames volleybalteam.

18 Comments

 1. Is er nog niemand op vakantie geweest met het kampshirt? 🙂
  Klungel en ik staan al op de foto!

 2. ik heb nu alweer zin in volgend jaar

 3. kijk mijn foto

 4. ik heb een foto verzonden wanneer is ie op de site te zien

 5. Ik ben erg benieuwd hoeveel foto’s er al ingestuurd zijn. Hopelijk heeft Ruimtesmurf snel tijd om de foto’s te uploaden.

 6. Ik heb je foto erop gezet Gregory! Supervet!

 7. cool!

 8. Ohw, 30 september dan heb ik nog wel even tijd om iemand tijdens mn vakantie in dat veel te kleine t-shirt te hijsen ;).

  Ziet er cool uit G-Boy! 😀

 9. hallo allemaal. Binnenkort komt er een foto van mij en dennis dus pas maar op ruimte

 10. -o

 11. Is dit wel binnen de regels van de wedstrijd? Dat niet kampdeelnemers mee doen aan de fotowedstrijd? Ik juich het alleen maar toe, leuk om te zien dat oude bekende smurfen nog eens terugdenken aan het kleine Nederland. 😛

  Leuke foto Mark en welke maat T-shirt heeft Arno voor je meegenomen?

  Trouwens nog bedankt voor de kaart. Leuke beer.

 12. Niet kampdeelnemers maken helaas geen kans op de prijs

 13. Ik zeg: minimaal een eervolle vermelding!

  Enne Baby, Moppiesmurf is gewoon erg gespierd. Dat ik een kindermaatje bij me had heeft er niets mee te maken.

 14. Weer een nieuwe inzending, deze is van Marc en Roel!

  Stuur allemaal nog je vakantiefoto’s door!

 15. Weer een nieuwe inzending: Deze is van Karen!

 16. Na uitgebreid beraad van een zeer deskundige smurfenjury is besloten dat de eerste plaats gedeeld wordt door Gregory, Karen en Marc en Roel! Hun foto’s zijn allemaal supergaaf en daarmee allemaal winnaars! Daarnaast is er een eervolle vermelding voor de voormalige kampganger!

  De winnaars krijgen binnenkort hun prijs thuisgebracht!

 17. en wij dan?!

  niet eens een eervolle vermelding…

 18. Jullie foto was geen aparte inzending, maar jullie staan ook goed op de foto hoor:P

Leave a Reply