Kempenkamp 2009: Verslag Losgeslagen Ratten

Gisteravond gingen we in het bos het smokkelspel doen. We moesten zakjes meel naar van het ene punt naar het andere brengen. Smulsmurf en Ruimtesmurf waren het doel, maar het was niet makkelijk om er te komen! Er waren namelijk smurfen en die moesten ons aframmen met gummiknuppels met een heel leuk piepje erin! Als ze ons hadden getikt, dan moesten we het zakje inleveren. Het lukte ons om een paar zakjes meel naar Smullie en Ruimte te smokkelen, maar helaas niet genoeg – want we hadden geen tien.

Woensdag, zwemdag, de Vennen, er was een waterglijbaan en een bubbelbad en een sauna. In het grote golfslagbad waren er matten waar je op kon zitten en spelen. Met die matten hebben we piraatje gespeeld, we waren net waterratten! Ook hebben we gebughoused.

Die avond gingen we barbecuen. We aten hamburgers, frikadellen en kip met mayonaise en sat├ęsaus. We konden de inhoud van de pan winnen door de rugnummers van de smurfen te raden.

Leave a Reply