Kempenkamp 1999 dag 8

Dag 8 van het kempenkamp:

Zaterdag 17/7/1999

Terug in Nederland…

Na een heerlijke week op kamp is het dan toch zover. We zijn weer terug in Nederland en zullen vandaag weer afscheid van elkaar moeten nemen. Maar niet voordat we nog eenmaal het shirt van potige uitreiken (al is het maar voor een paar uur). De keuze is deze keer op Ivo gevallen. Waarom? Elke keer als er iets mis ging was zijn reactie “jammer dan” en ging hij weer vrolijk verder zonder enig geklaag. Daarom mocht ook hij (al was het maar heel kort) potige zijn.

1999-35

Nu stond alleen nog de wens van Gijs op het programma. Hij wilde dat een aantal smurfen gingen tafeltennissen. Na een spannend potje tafeltennis bleek Baby de sterkste van het stel.

1999-36

Nu dan alles echt afgelopen was kon de eindstand opgemaakt worden. Na een week lang strijden bleken de Aliens aan het langste eind te trekken. Zij wonnen het algemeen klassement met 5 punten voorsprong op nummer 2.

De eindstand

Aliens 75
UFC 70
Daltons 68
No Mercy 60

En was de leiding aan het einde van de week moe?

1999-37

1999-38

Nee, dat viel best wel mee…

Na een week vol spel en plezier is het nu dan echt afgelopen. We nemen weer afscheid van een geweldige groep en hopen dat we velen van hen het volgend jaar weer terug zullen zien. Dan zitten we de eerste week van de zomervakantie weer in Mierlo.

Leave a Reply