Kempenkamp 2008: Dag 7: Dagverslag Het team van Arno

’s Ochtends hebben we ons laten sminken voor een groepsfoto. ’s Middags regende het en hebben we “Wie is het” in het echt gedaan. ’s Avonds regende het ook, maar toch kregen we een enge spooktocht. We kwamen eerst bij een vent die onze ziel wou hebben en daarna kwamen er heel veel spoken die ons lieten schrikken. Op het einde kwamen we weer levend op de blokhut. Toen moesten we gaan slapen. Alleen we kregen geen verhaaltje. ’s Nachts werd er ook niet veel geslapen, maar het was een kij leuke dag en we hebben veel plezier beleefd. CasperHallo allemaal, gisteravond hebben we een spooktocht gemaakt. Het was heel eng maar ook heel leuk. Je zag een spook via een kabelbaan zweven. Er waren enge zombies die te voorschijn kwamen. We kwamen ook langs een drankenmaker. En daar stond  Frankenstein bij. Voor de rest was alles heel erg leuk. Doei!TomHallo. Gisteren hebben wij ‘Wie is het” gespeeld. Levend. Het was heel leuk want de meeste kinderen waren gesminkt. Mathijs had zelfs een tatoe van smink laten zetten door Klungel. Klungel maakte een heel mooie tatoe. Net toen ik aan de beurt wa gingen we “Ren je rot” spelen. Ik heb zelf bijna gewonnen. Casper die bekend staat als Chris deed het het best. We hebben ook een spooktocht gehad met echte monsters en heksen die je lieten schrikken. Talia zei steeds dat ze Satina was, dochter van Satan. Ze probeerde grappig te zijn maar was heel vervelend. Toen we aankwamen was het twaalf uur. Chris was bij de spooktocht heel bang. Hij probeerde zich steeds achter mij te verstoppen. Vooral de actie van Ruimtesmurf was een groot succes tegen Chris. Vandaag hebben we gedoucht, ontbeten en Chris en Tom zijn klaar met hun verhaal. Arno zal ons nu wel laten gaan. :-. RutgerGisteren voordat we de spooktocht hadden gedaan kon je laten smienken en tatoes laten zetten. Clem was bang in het bos bij de spooktocht. Er liep een rareman uit het bos. Hij liep ons zo voorbij en we kwamen nog veel andere raremannen tegen.Karen 

Leave a Reply