We zijn er klaar voor!

Gisteravond hebben de smurfen de laatste vergadering gehad en alles staat klaar, is klaar om er weer een prachtig kamp van te maken. En zaterdag is het dan zo ver, de smurfenhesjes worden aangetrokken en we kunnen beginnen. Er zijn weer veel leuke spelletjes bedacht. Ook hebben we dit jaar mooi weer besteld (actiepuntje).

 Maar zijn jullie er ook klaar voor? Zijn de slaapzakken alweer van zolder gehaald en tassen alweer bijna gepakt?

 De thuisblijvers zullen we tijdens het kamp in ieder geval ook dit jaar weer op de hoogte houden van wat we allemaal gedaan hebben. Er zullen zoals elk jaar weer mooie stukjes geschreven worden, die op de website zullen komen. Ook zullen we proberen zoveel mogelijk foto’s te plaatsen, zodat ook jullie niks hoeven te missen.

 We hebben er in ieder geval weer erg veel zin in! Tot zaterdag allemaal!

1 Comment

  1. Wil de heer Muzieksmurf eens aan zijn actiepuntje gaan werken? Dank u!

Leave a Reply