Bonte Avond

Helaas is kamp al weer bijna voorbij. Om een mooie afsluiting aan de week te geven organiseerde de smurfen en de kinderen leuke stukjes op ‘het toneel’

We begonnen met het vioolspel van Anika, waarbij het hele publiek muisstil was. Ook hebben Kevin & Siro een griezelverhaal over kaas verteld en zong muzieksmurf samen met een hoop kinderen een ode aan “corvee”. Sebastiaan, Sam, Hugo, Neal, Bjorn en Bram gaven een optreden ‘Hollands got NO talent’, waarbij er werd gezongen, gejongleerd en gevoetbald. Ruimtesmurf, Arthur, Anuraag, Roel, Avryan en Ryan zongen het “Peaches” lied uit de Mario film. Daarna was er een reuze “Jenga duel” tussen Moppersmurf en Ruimtesmurf. Hierbij gebruikte Moppersmurf niet zijn eigen handen, maar de handen en voeten van kinderen. Helaas voor Moppersmurf pakte dit niet helemaal uit zoals gewenst en ging Ruimtesmurf er met de winst vandoor. Neal zong het prachtige “In the stars” van Benson Boone. Hij had mee kunnen doen aan een talentenjacht, zo mooi was het. Klungelsmurf en Moppersmurf zongen samen het jaarlijks terugkomende ‘nooit meer terug’ lied (terug te vinden op Nooit meer terug-lied.)

Na de prachtige optredens mochten de kinderen losgaan met snoephappen, beschuitfluiten, dropveters eten en genieten van marshmallows op het kampvuur. Toen de spellen waren begon was er zo veel vraag naar vla happen, dat we dit natuurlijk ook nog hebben georganiseerd!

Sorry, comments are closed for this item.