Bonte Avond

Aan elke leuke week moet natuurlijk een einde komen en bij deze speciale kampweek gebeurde dat met de bonte avond! Eerst begonnen we met het toneelstukje van de Vliegende Schaakstukken. Na een onfortuinlijke dood van Sebastiaan de avonturier liepen de piraten in dit avontuur met de schat weg. Daarna was Check Sparrow aan de beurt met een mooie schattocht waar ze een beer versloegen. Helaas kon Jonne dit niet na vertellen.

Als pauze tussen de stukjes gingen we verder met het spel babylonië. De smurfen hadden drie voorwerpen verzameld tijdens het jaar en over elk voorwerp werden vier verhaaltjes verteld om zo de kinderen om de tuin te leiden. Helaas lukte dat niet bij de vliegende schaakstukken; die wisten feilloos de thermometer en de parfumketting er uit te halen. De toneelkijker bleef gelukkig wel een mysterie.

Daarna gingen we verder met stukje van Kapitein Schaak. Niet helemaal in thema, maar wel heel vermakelijk met de macarena op vier verschillende liedjes. Daarna was het laatste groepje, de Schurende Scheurbuiken, met een wedstrijd tussen Freek en Jurian, waarna Jurian met de prijs naar huis ging.

Daarna waren er nog twee stukjes voorbereid. Chef Dichtsmurf had heerlijk zelfgemaakt babyvoer gemaakt voor Babysmurf. Die heeft gesmuld zeg ;). Daarna kwam het corveedansje nog even voorbij en onder leiding van Paulien en Jurian kon heel het kamp mee dansen!

Na een mooi, dat-komt-nooit-meer-teruglied, was het officiële deel van de bonte avond klaar. Daarna hebben we met een kampvuur en spelletjes de avond afgesloten. Maar toen ging het opeens regenen. De zon stond perfect voor een regenboog en er was zelfs een dubbele regenboog te zien! Een mooiere afsluiting voor ons kamp konden we natuurlijk niet wensen!

Punten:
De Vliegende Schaakstukken: 20
Check Sparrow: 18
Kapitein Schaak: 16
De Schurende Scheurbuiken: 14

Sorry, comments are closed for this item.