Inschrijvingen geopend

Zoals jullie wellicht al weten zijn de inschrijvingen voor het Kempenkamp geopend. De eerste aanmeldingen zijn al binnen. Wie zich al ingeschreven hebben, kunt u hier teruglezen. Waar u zich kunt aanmelden kunt u hier vinden.

Voor de mensen die het nog niet meegekregen hebben is het verstandig om te vermelden dat het kamp tegenwoordig ook is opengesteld voor de regio’s Eindhoven en Helmond. Vanwege het maximum aantal deelnemers van 48 is het dus aan te raden om je op tijd in te schrijven.

10 Comments

 1. Inmiddels al 7 inschrijvingen en de echte promotie moet nog gaan beginnen! Ik denk dat het dit jaar druk gaat worden :).

  Onze eerste inschrijving uit Deurne is binnen!

 2. De teller staat inmiddels op 15 kinderen. Hoeveel zullen er nog volgen?
  Heeft lolsmurf toch een keer een grapje uitgehaald om een hele lijst achterwege te laten en dat we eigenlijk al vol zitten?

 3. Let ook vooral op het aantal meisje bij de inschrijvingen!
  We zitten al op 5! Komt niet elk jaar voor dat er meer meisjes meegaan als deelnemer op kamp dan dat we meiden in de kampstaf hebben.

 4. Er hebben zich al 17 kinderen aangemeld.

 5. we zitten alweer op 21 aanmeldingen. Hoeveel zullen er in de laatste weken nog bijkomen. Ik mis in ieder geval nog verschillende kinderen die er anders altijd bij zijn.

 6. En al weer een aanmelding! Veel nieuwe deelnemers dit jaar (komt ook wel door het invoeren van nieuwe clubs natuurlijk).
  En over het aantal deelnemers. Ik heb Tom Ching en zijn zusje al tussen haakjes erbij staan (hij heeft het me al mondeling toegezegd dat ze dit jaar beiden meegaan), en ook Sander en Martijn Melissen hebben (als ik het me goed herinner) op de clubavond gezegd dat ze wel weer meegaan dit jaar. Dus dan staan we eigenlijk al op 26 (vind ik). Maar er is nog ruimte zat, dus we hopen nog steeds op veel meer!

 7. Sander en Martijn houden de website blijkbaar toch bij want nog geen dag nadat ik ze hier ‘fictief’ had aangemeld hebben ze me gemaild om zich aan te melden! We staan nu dus op 24 deelnemers!

 8. eurm,, wat is dat??

 9. Tja ook op Blogpagina’s wordt Spam gepost. Het meeste wordt door de filter tegengehouden, maar soms komt er toch nog wat doorheen :(.

 10. ik zie een nieuwe aanmelding, alleen zie zo snel niet wie het is. Wie-o-wie? leuke site trouwens: wieowie.nl

Leave a Reply