Portaalschaak

In de toekomst hebben we vele manieren waarop we ons kunnen verplaatsen, zo ook portalen. De kinderen konden via portalen hun schaakstukken verplaatsen naar bijvoorbeeld een portaal dat aan de andere kant van het schaakbord stond.

De kinderen moesten hier veel voor nadenken, want als er een portaal stond in de baan van je schaakstuk, kon je hier niet overheen en er kon ook geen schaak gezet worden als er een portaal voor stond.

Helaas voor de kinderen kwamen er steeds meer portalen bij want de toekomst ontwikkelt zich snel…

De scores lagen dicht bij elkaar, maar uiteindelijk heeft ugh hubba ukka ugh gewonnen!

PiëlzckØlèrç 6
De Tijdreizende Torens 6
De Brownie Beren 8
De Etende Mensen 7
Prehistorische Processierupsen 9
Ugh hubba ukka ugh 10

Sorry, comments are closed for this item.