Bonte avond

Tijdens de traditionele ‘Bonte avond’, werd er flink gefeest op de laatste kampavond. Gedurende de afgelopen week, hebben de kinderen een stukje toneel of muziek vrijwillig mogen voorbereiden. Tijdens de bonte avond mogen de stukjes opgevoerd worden.

Allereerst een grote groep met het liedje ‘kusjessoldaten’ van K3. Tijdens deze (stoere) voorstelling werd en flink meegezonden, en niet alleen door de meiden!

Tijdens het toneelstukje van Gwen, Iris, Amber en Katya, liep de sensatie flink op met een rollenspel over dienstmeisjes.

Het optreden  van Jelte, Jannes en Thijs was een sfeervolle meezinger met het nummer ‘Leef’ van Andre Hazes Jr.

Wat natuurlijk niet mag ontbreken op de laatste avond, is het ‘nooit-meer-terug’-lied. Hierin worden de typerende kampmomenten op een muzikale wijze nog één keer genoemd. Wellicht zien we deze momenten nooit meer terug….
Dat-komt-nooit-meer-teruglied

Na de geweldige optredens was het tijd voor een Pubquiz. Hier werden de groepjes de moeilijkste ‘Hollywood’ vragen gesteld. De vragen werden per groepje beantwoord, in verschillende rondes in thema’s, zoals ‘films’, ’tv’ en ‘media’.

 

De avond ging erna nog lang door, met spelletjes zoals koekhappen, voetballen en snoepjes uit het water vissen. Er werd ook flink gedanst op de verschillende muziek. Met een cocktailbar was het feest helemaal afgemaakt.

Sorry, comments are closed for this item.