Ridders van de ronde tafel

In dit spel waren de kinderen de ridders van koning Arthur. In een wilde strijd van telkens twee groepjes tegen elkaar werden verschillende scenario’s uitgespeeld. Ieder kind had een leven dat gesymboliseerd werd met een lintje. Bij Bescherm de Koning moesten de ridders hun eigen koning (het jongste groepslid) beschermen, terwijl ze ondertussen proberen de koning van het andere groepje te verslaan. Op een gegeven moment was Jannes alleen over als koning van zijn team tegen Michael en Casper. Van zijn snelle en slimme bewegingen was iedereen onder de indruk. Bij Slagveld was het oorlog: het team dat alle ridders van het andere team heeft uitgeschakeld wint. Vooral Iris was een ster hierin. Ze schakelde iedereen uit, inclusief kinderen die veel groter én ouder zijn. In het laatste spel moesten kinderen de kroon terug naar koning Arthur brengen. Een team in de verdediging, een in de aanval. Hier bleek Arthur ver weg te zijn, maar toch zijn er in totaal drie groepjes geweest die Arthur bereikt hadden.

De naam was te veel moeite 8
De schaaklegendes 7
De vliegende schakers 7
De legende van de potige toekans 9
De bingoclub 8
The legends 10

Sorry, comments are closed for this item.