Smokkelspel

Ook dit jaar hebben we het smokkelspel gespeeld. De kinderen moesten een handelaar overvallen, net als robin hood, en vervolgens naar het arme dorp terugkeren om het snoepje af te leveren. Onderweg stonden er natuurlijk smurfen met knuppels op de kinderen te wachten. Zodra een kind was getikt, moest hij zijn snoepje opeten en kreeg hij geen punten. Toen eenmaal het fluitsignaal was gegeven om te beginnen met het spel werden in korte tijd ruimte en brillie gestoken door wespen. De eindpost bleek recht naast een wespennest te zitten! We hebben gelijk de eindpost verplaatst, maar tijdens het verplaatsen werd ook Chris nog gestoken. Bij de nieuwe eindpost aangekomen, begon het spel op nieuw. Vooral Tomek en Marius waren topscoorders met 11 punten in slechts drie kwartier. Helaas gebeurde er op het eind van het spel nog een ongeluk: Smullie had zijn enkel verzwikt en kon niet meer verder rennen. Aan het eind van het spel was wel duidelijk welk groepje gewonnen had. De legends stonden ver voor en hadden allemaal meer dan 5 punten gescoord.

De naam was te veel moeite 6
De schaaklegendes 7
De vliegende schakers 5
De legende van de potige toekans 9
De bingoclub 8
The legends 10

Sorry, comments are closed for this item.