Levend Stratego

Uiteraard kon ook Levend Stratego niet ontbreken. Maar dit keer wel met wat extra’s bovenop de normale regels. Zo had ieder team beschikking over een paar gadgets die ze tactisch over de teamleden konden verdelen. Spiegeltjes om mee achteruit te kunnen kijken of vanuit een struik de aanvallers te kunnen zien aankomen, plastic knuppels om de tegenstander op grotere afstand te kunnen tikken, en een “alter ego” in de vorm van een bom die als tweede functie mocht dienen naast het gewone kaartje, en die steeds wisselde van team.
Het rode team had al gauw door dat er een eilandje in het park was dat alleen maar via één smal bruggetje te bereiken was. Terwijl de vlag zich veilig kon verbergen op het eilandje werd het bruggetje zwaar bewaakt. Het gele team daarentegen had Merlijn ingezet als vlag, die zich erg goed wist te verstoppen in het midden van een grote Rododendronstruik. Uiteindelijk was hij toch de eerste die gevonden werd en daarmee won het rode team, bestaande uit Team Mystic, Geen ID, en de Sherlock Homies.
Levend_Stratego1

Levend_Stratego2

Sorry, comments are closed for this item.