Hi-tech zoektocht

De nacht was net gevallen toen er een ernstig bericht bij de smurfen binnenkwam. Detectivesmurf was ontvoerd door Gargamel naar een onbekende locatie.

Gelukkig waren de oudere kinderen nog wakker en werd een zoektocht op touw gezet. Detectivesmurf was zo slim om op een aantal plekken zendertjes te verstoppen welke een elektronisch signaal uitzendden.
De kinderen kregen speciale zoek-elektronica mee om de zenders op te sporen. Door middel van twee lampjes konden kinderen zien of ze in de buurt waren. Bij elke zender kregen ze een indicatie van de volgende zender. Als ze dan in de buurt kwamen, gingen 1 of 2 lampjes branden.

Via een route door het donkere bos werd gelukkig detectivesmurf teruggevonden. Natuurlijk was dit een hele onderneming en kwamen zowel kinderen als smurfen er niet helemaal zonder kleerscheuren vanaf. Zowel Timo als Ruimtesmurf had een slootje niet gezien waardoor ze flink de modder in gingen.

Voor deze activiteit geen punten maar wel een verdiende nachtrust!

wifihunt2

wifihunt1

Sorry, comments are closed for this item.