Geluidenspel

Zaterdagavond stond het geluidenspel op het programma. De kinderen werden het bos in gestuurd, met het verhaal dat er geheimzinnige geluiden gedetecteerd zijn. Deze geheimzinnigheden moesten verder ontrafeld worden. De Smurfen hadden zich verstopt hadden en deden een dier na. Het was aan de kinderen om te raden welk dier het was en natuurlijk om de dieren te vinden.
Zo waren er vele geluiden te horen. Zoals een pauw, brulaap, kraai en toekan. Had het groepje ook nog eens het juiste dier geraden, dan kregen zij bonuspunten. Dit was echter niet altijd even makkelijk. Zo is de toekan niet geraden en hebben vele groepjes de pauw niet kunnen vinden (waarschijnlijk omdat Boeruh Smurf zich in had gegraven onder de bladeren.)

Alleen Geen ID (Bart, Guus, Rens, Teun, Thomas E, Gwen) slaagde erin om alle acht de geluiden op te sporen. Uiteindelijk hebben alle groepjes toch wel het merendeel kunnen ontrafelen en was het een geslaagde eerste kampavond.

Team Mystic: vijfde
Geen ID: eerste
Sherlock Homies: derde
?: tweede
Secrets: vierde
MI6: zesde

Sorry, comments are closed for this item.