Kempenkamp 2006 dag 8

Zaterdag 8 juli

Opruimen en naar huis…

Na een wat onrustige nacht voor de oudste groep (enkelen waren van plan om iets uit te gaan halen ’s nachts, en dit had ze een groot gedeelte van hun nachtrust gekost), werd het tijd om op te ruimen. Iedereen was voor het ontbijt druk in de weer om hun spullen te verzamelen en in hun tassen te krijgen. Hoewel er veel gevonden kleren en voorwerpen zijn (Deze zullen ook op de terugkomdag zijn), is het voor de meeste proppen om hun tassen weer dicht te krijgen.

Tijdens ontbijt werd de uitslag van de bonte avond bekend gemaakt en daarmee was de eindstand ook bekend.

Al snel na het ontbijt arriveerde de eerste ouders. Hoewel kinderen (meestal) blij waren om hun kinderen te zien, bleven ze nog spelletjes spelen tot het moment dat Mopper en Brillie als een soort toegift nogmaals hun nooit meer terug lied aan de ouders lieten horen. Opvallend genoeg waren de kinderen beter te horen in de meezing stukken dan de ouders…

Bedankt!

Wij als kampstaf hebben enorm genoten van dit kamp. We willen dan ook graag alle kinderen, ouders en mensen die ons hebben geholpen dit kamp mogelijk te maken heel hartelijk bedanken. We hopen dat we met jullie hulp en reacties het kamp volgend jaar nog mooier kunnen maken!

De smurfen

2006-55

Leave a Reply