Kennismakingspellen

Nadat de kinderen bij de blokhut waren aangekomen werden de kennismakingsspellen gespeeld. Middels 6 spelletjes probeerden de kinderen elkaar alvast te leren kennen. Eerst werd de groep in tweeën gedeeld. De eerste groep had elkaars handen op een rare manier vastgepakt waardoor ze gigantisch in de knoop kwamen te zitten. Zonder de handen los te laten moesten ze proberen uit de knoop te komen. De andere groep ging proberen een zeil om te draaien, terwijl ze erop stonden. Makkelijker gezegd dan gedaan, ook de theorieën die de smurfen hadden bedacht bleken steeds net niet helemaal te kloppen.

Daarna werd de groep opnieuw opgedeeld, waarna een groep ging stapelen met kaarten en de andere groep de stoelendans ging doen. Het stapelen ging na een tijdje erg hard, zodat Lolsmurf opeens vier kinderen moest dragen.

Vervolgens werd de groep nog eens opgedeeld, de ene groep ging ninja spelen, waarin iedereen stil moest staan en de ninja moest proberen in één beweging iemands hand te raken. Als dat lukt is diegene af de laatste wint. De andere groep ging ballonnen trappen. Klungel maakte zijn naam meer dan waar door tot twee keer toe zijn eigen ballon kapot te trappen.

Als laatste ging iedereen ultimate frisbeeën. Hoewel de techniek soms de wensen overliet, werden er af en toe wel punten gescoord. Fobbe wist zich handig te positioneren in het scoringsgebied en wist zo een aantal waardevolle punten te laten noteren.

Na de spelletjes kende iedereen elkaars naam min of meer, en kon het kamp echt beginnen!
DSC02946

DSC02957

DSC02989

Sorry, comments are closed for this item.