Dag 5: Omkoopschaak

Vandaag gingen de boeven een gewoon potje schaken. Of toch niet… De kinderen hebben smurfo’s en die konden dit keer gebruikt worden om de tegenstander om te kopen. Een dame van het bord halen, iemand dwingen géén mat te zetten of gewoon de partij niet spelen en het punt meteen kopen: het kan allemaal.
In de eerste ronde werd er al flink geboden om een mat te voorkomen; jammer genoeg voor de verliezer werd dit niet aangenomen. Punten gaan voor smurfo’s! In de tweede ronde kocht Mika meteen al het hele punt en konden hij en Michael de stukken weer opruimen. Dit hinderde de Criminele Kippen niet, die de ronde alsnog wonnen van Oma’s Maffia.
Uiteindelijk speelden de bewakers het best (of kochten ze het best om) en sleepten daarmee hun tweede spelwinst binnen!

Team

Teamnaam

Punten

1

Criminele kippen

8

2

De Bewakers

10

3

Oma’s Maffia

7

4

De Oplichtende Pyromanen

9

1 Comment

  1. Hey Diana,

    Allemaal leuke dingen gedaan de afgelopen dagen. En de rest van de dagen is het ook lekker weer nog…. Je krijgt wat je verdient meisje. Lekker gezwommen. zeg maar eens tegen de smurfen dat we veel meer foto’s willen zien. Veel plezier nog schatje en tot zaterdag.

    Papa XXX

Leave a Reply