Dag 3: Hindernisbaan

Bij de hindernisbaan moesten de boefjes proberen zo snel mogelijk na een overval aan de politie te ontsnappen. Dit moest gebeuren door over de hindernisbaan te lopen. Eerst moesten ze over een boomstam lopen, waarna ze een aantal rondjes om de pylon moesten lopen, terwijl een ander groepje ze kon bekogelen met balletjes. Vervolgens moesten ze na een stukje rennen 10 keer over een bankje springen (jullie hadden nog niet genoeg fitness gehad vanochtend was het oordeel van Mopper). Daarna was er een slalom om boomstronken, met als moeilijkheid dat dit zaklopend moest gebeuren. De volgende hindernis was een schommel waar overheen geklommen moest worden. De snelste en fraaiste techniek hiervoor had Mark, die met een fantastische sprong inclusief koprol in een keer eroverheen sprong. Als laatste moesten ze een bal in het mandje gooien. Hier kon veel tijd gewonnen of verloren worden! Lukte dat, dan mocht de volgende starten. Soms leek het alsof Brilsmurf een nieuwe bril nodig had als het volgens hem raak was. Nou ja, laten we het verhaal over Grote smurf maar besparen en het met hem eens zijn… Uiteindelijk bleken de Criminele kippen het snelste met z’n allen de baan te hebben afgelegd. Mopper meende echter dat hij het sneller kon en daagde elk groepje uit één persoon af te vaardigen om het tegen hem op te nemen. Hij durfde daar met ieder groepje 10 smurfo voor te wedden. Voor de gelegenheid werd het parcours iets verzwaard. Uiteindelijk moest Mopper op zijn woorden terugkomen, want alle groepjes gingen met extra smurfo’s terug.

Team

Teamnaam

Punten

1

Criminele kippen

10

2

De Bewakers

7

3

Oma’s Maffia

9

4

De Oplichtende Pyromanen

7

Team

Teamnaam

Punten

1

Criminele kippen

10

2

De Bewakers

7

3

Oma’s Maffia

9

4

De Oplichtende Pyromanen

7

2 Comments

 1. Hallo Marc,

  Zo te lezen ben je erg actief bij alle buitenactiviteiten. Geniet van het heerlijke weer,
  Nog veel plezier

  Papa, Mama en Roel

 2. Dag Diana,

  Leuk hoor, zo’n drukke dag. Was het niet veel te warm voor een hindernissen? Ik zie je nog niet erg veel op de foto’s. Maar je zult vast veel plezier hebben. Jullie gaan vast ook nog een keer zwemmen. Jamie mist je ook hoor. Hij geeft jou foto vaak een kusje. 😉 Veel plezier of xxx

  Papa

Leave a Reply