Dag 1: Crimineel Nachtspel

Onze boefjes hebben een uitbraak geforceerd! Gisteravond moesten ze alleen nog de meest ideale spullen voor hun ontsnapping zien te regelen bij de louche zwarthandelaren die door het bos verspreid zaten. Wie komt er terug met een grote hamer en een lang touw en wie laat zich afschepen met een monddoekje en een hamertje-tik-hamer?
De groepjes waren snel op weg en hadden in no time allemaal het geld te pakken, waardoor de eerste zwarthandelaar was uitgehandeld. Zo af en toe werd er nog iemand opgepakt door de cipier die rondliep om de boeven hun voorwerpen afhandig te maken. Gelukkig was die soms om te kopen, waardoor de groepjes hun weg konden vervolgen.
Oma’s maffia was de cipier snel beu en besloot met slechts 2 voorwerpen op zak met het spel te stoppen. Gelukkig lieten ze zich overtuigen om alsnog het bos in te gaan – en met resultaat!
Vele smurfo’s armer, maar ontsnappingsmateriaal rijker, bleek dat de Criminele Kippen de meeste kans hadden om een ontsnapping te forceren. Oma’s maffia had ook nog wel een kansje, maar de Bewakers en de Oplichtende Pyromanen geven we geen enkele kans om uit onze zwaarbewaakte inrichting weg te komen.

Team

Teamnaam

Punten

1

Criminele kippen

10

2

De Bewakers

6

3

Oma’s Maffia

8

4

De Oplichtende Pyromanen

6

Leave a Reply