Dag 7: Groot Ganzenbord

Na totemroof was het tijd voor het laatste spel van het kamp, namelijk het ganzenbord. Het bord van om en nabij 3 tafels groot werd uit de kast gehaald! Elke groepje mocht om de beurt gooien en vervolgens hun eigen gekozen beker verplaatsen. Sommige groepjes hadden meteen aan het begin van het spel al geluk met de geluk of wel pech kaart die hen meteen al op vakje 35 bracht. Verder moesten er schaakpuzzels worden opgelost, moet dat? en creatieve opdrachten werden uitgevoerd en verschillende raadsels werden opgelost. De pinata’s werden voor een creatieve opdracht met hun enkels aan elkaar vast gemaakt en moesten zo een parcours afleggen. Na veel geklaag en een heel klein beetje samenwerking lukte het hen uiteindelijk toch om binnen 5 minuten over de finish te komen. Anne werd later bij een moet dat? opdracht beloond met een sardines waar zij, in tegenstelling tot een aantal anderen uit haar groepje, erg enthousiast van werd. Hersens werden gekraakt over de raadsels en verschillende dieren werden uitgebeeld. Uiteindelijk wist vraagteken?! het snelst op het laatste vakje te komen waarmee zij dit spel wonnen.

Snel nog even douchen en daarna was het de hoogste tijd voor pannenkoeken!

Leave a Reply