Dag 6: Kinderfeestje

Bij een feestje horen natuurlijk spelletjes. Daarom was de bovenzaal deze avond ingericht als voetballokaal waar zitvoetbal werd gespeeld. Bij dit spel spelen 2 teams tegen elkaar. Ze zitten op de grond en moeten de bal tegen de bank van het andere team proberen te schieten.

Naast het zitvoetbal konden de kinderen beneden cake versieren, dit leverde veel leuke en plakkerige gezichten op.

Ook gingen de kinderen gezelig bij elkaar op schoot zitten onder leiding van Baby en Bril. Ieder kind kreeg een speelkaart en ging op een bank zitten in de kring. Daarna draaiden de smurfen een kaart om. De kinderen met dezelfde kleur kaart moesten een plekje naar rechts schuiven. Als daar al een kind zat moest je bij de ander op schoot. Het gebeurde zelfs dat er 4 kinderen bij elkaar op schoot zaten!

1 Comment

  1. jammer dat de foto van onze vriendengroep er nie op staat kon thalia ook mee genieten 😉

Leave a Reply