Dag 7: Bonte Avond – SuperCoole Afterparty

Nadat alle stukjes van de bonte avond zijn geweest, wordt er een feestje in de blokhut gebouwd. Door Surfsmurf en Muzieksmurf wordt een kampvuur gebouwd, waar iedereen een marshmallow kan maken. Brilsmurf en Lolsmurf hebben verschillende eetwedstrijden: de negerzoen-estafette, oranje cakes versieren en natuurlijk het dropveter eten. Waarbij de kinderen beide kanten van de veter beginnen te snoepen aan een dropveter. Verder komen de chips en het fris op tafel. Dit jaar is er een heuse cocktailbar, waar naast een warme punch een viertal cocktails besteld kunnen worden. Dichtsmurf en Babysmurf zijn de hele avond bezig geweest om 100 cocktails te maken en hebben tussendoor zelfs nog tijd om een dansje te doen als er een yoghurt-squeeze wordt besteld. Voor de kinderen die thuis nog na willen genieten van de cocktails zijn hier de ingrediënten

shirley temple

Yoghurt squeeze – sinaasappel

 • ½ yoghurt
 • ½ sinaasappelsap

Yoghurt squeeze – ananas

 • ½ yoghurt
 • ½ ananassap

Caribbean cowboy

 • ½ sinaasappelsap
 • ½ ananassap
 • scheut ranja
 • scheutje citroensap

Shirley temple

 • sprite
 • scheutje ranja
 • scheut sinaasappelsap (via lepel gieten)

2 Comments

 1. Babysmurf gaat voortaan een Shirley Temple bestellen in de kroeg. Voortaan ben ik graag Bob.

 2. heerlijk een shirley temple mmmmmmm
  ga ik ook een keer thuis maken 😀

Leave a Reply