Kinderen Te Bed

De kinderen van de jongste slaapzaal zijn al de hele week erg snel bij het naar bed gaan. Zijn ze zo moe? Ook, maar dat is meestal juist geen reden om haast te maken. Nee, ze hebben een afspraak met Brilsmurf: als ze opschieten, dan vertelt hij nog een verhaaltje. En dat is bijna de hele week nog gelukt. De verhaaltjes van Brillie gaan over Muisje Wiezewuisje, het muisje met het oor op de rug. Muisje Wiezewuisje is geboren in een laboratorium maar hij is ontsnapt en beleeft nu allerlei spannende avonturen. De kids lelttn goed op, want als er een avond een gast-smurf bij is, weten ze heel goed uit te leggen waar we in het verhaal zijn. En elke avond weer eindigt het verhaal toevallig net op een spannend moment. Maar ze vallen toch wel snel in slaap. Misschien een ideetje voor soms radeloze ouders?

Leave a Reply