Kempenkamp 2007 dag 8

Zaterdag 7 juli

Einde van het kamp

Spullen pakken, de blokhut opruimen, dat zijn de normale activiteiten op de laatste dag van het kamp. Dit jaar was er echter wat extra’s…

Kom maar naar voren en sla uw slag!

Tijdens het ruilspel zijn er allerlei leuke voorwerpen geruild, waardoor de smurfen ineens in het bezit waren van een grote hoeveelheid aan spulletjes waar ze niet heel veel mee konden. De kinderen en hun ouders konden hier vast wel wat meer mee hadden de smurfjes bedacht. Dus werden de spulletjes verloot. Nog een keer werden de kinderen (en hun ouders) bij elkaar gefloten en verzameld in de eetzaal, waar Muziek en Baby al klaar stonden met alle spulletjes. Om de beurt konden de kinderen naar voren komen om iets moois uit te zoeken. Enkele topstukken uit de collectie waren: een ingelijste poster van the “Pirates of the Caribbean”, een gloednieuw fotolijstje, een grote knuffel, een paar witte damesschoenen en natuurlijk de presse-papiers.

Bij het uitdelen van de spulletjes kregen de kinderen ook het shirt van het Kempenkamp mee als aandenken. Nadat iedereen een keer geweest was werden de overgebleven spulletjes nog weggeven aan de de kinderen die deze spulletjes graag wilden hebben. Uiteindelijk kon zo iedereen met een volle buit weer richting huis vertrekken om meteen te gaan slapen en de volgende middag pas wakker te worden (of is dat alleen bij de smurfjes zo?).

Leave a Reply