Kempenkamp 2009: Verslag Tractorpulling Monteurs

Eerst zijn we bij de hindernisbaan van Boeruh geweest in Breda. We moesten hierbij ladder klimmen, hordelopen, over een brug schuiven, tijgeren, en nog wat klauteren. We waren hierbij super snel als groepje en daardoor waren we eerste geworden!! Toen gingen we lunchen.

Daarna hadden we levend stratego gedaan. Daar was het groepje 1 t/m 3 tegen groepje 4 t/m 6. We hebben in totaal 4 potjes gespeeld. Jasper was in het eerste potje de vlag. Het was erg grappig dat veel kinderen net deden alsof ze de vlag waren (zich stil houden en wegduiken als iemand je ziet). In het derde potje was Rutger de vlag, maar hij bleef gewoon bij de smurfen zitten op het thuishonk. Hierdoor wonnen we dit potje. Aan het einde van levend stratego was ons groepslid Gregory gevallen.

Hiervoor moest hij naar het ziekenhuis. Nu loopt hij met zijn voet in het verband. Gelukkig valt het allemaal reuze mee en is hij wel nog gewoon aanwezig bij ons op het kamp. Helaas hadden we wel verloren. Hierna hebben we friet gegeten. Bij het ganzenbord mochten we wel 12 plaatsen vooruit. We kijken nu al erg uit naar het avondspel. 

Leave a Reply