Kempenkamp 2000 dag 8

Zaterdag 8/7/2000

Laatste dag van het kamp

Ster van de week

Aan het einde van deze week hebben we in plaats van de ster van de dag een ster van de week. Iedereen heeft veel plezier gehad en was ergens wel heel goed in, maar er was één Kempenkamper die daar bovenuit sprong. Dit was Kelly Noten. In het begin van de week was ze nog heel verlegen, maar daar was al snel niets meer van te merken. In de loop van de week groeide ze in de groep en wist ze met haar brede glimlach en goede zin altijd een goede sfeer te brengen. En pesten? Dat doe je alleen bij de leiding! Kelly, je hebt een fantastische week nog mooier gemaakt en je verdiend het om ster van de week te zijn.

Weddenschappen en wensen

Nu alle weddenschappen uitgevoerd zijn kan ook hiervoor de eindstand opgemaakt worden. Alle punten bij elkaar optellen bleek nog een heel karwei, maar uiteindelijk kwam de volgende stand naar voren:

Killers 20
Hollywoodjes 16
Zombies 14
Filmteam 10

Bleven er nog twee dingen over: De tegenprestatie van Tim en de wens van Sophie. Om met het laatste te beginnen: Klungel moest in een boom klimmen en daar een aap nadoen, inclusief het blaadjes eten. Omdat klungel best wel klungelig is durfde hij eigenlijk niet, maar ja het was een wens dus… Speciaal voor Sophie nog een paar mooie foto’s. Je kon er niet bij zijn toen hij in de boom klom, maar het was een prachtig gezicht! Bedankt voor je wens…

Tim’s tegenprestatie was precies wat Klungel net had gedaan, dus ook hij moest er aan geloven. Hieronder zie je hoe hij de boom van dichtbij bekeek.

De eindscore

In een kamp met alleen maar winnaars ontstond na een week vol plezier een opvallende eindscore. Drie teams eindigde op een gedeelde tweede plaats. Dit onderstreepte nogmaals dat het Kempenkamp geen verliezers kent. De grote winnaars deze week waren de Hollywoodjes. Zij hadden af en toe net iets meer geluk dan de andere groepen en daardoor wisten ze eerste te worden. Gefeliciteerd!

Eindstand Kempenkamp 2000

Hollywoodjes 129
Killers 116
Zombies 116
Filmteam 116

Tot slot

Vol tegenzin moeten we nu weer uit elkaar gaan. Een ontzettend vermoeiende maar vooral leuke week is nu voorbij. We zijn blij dat we met zo’n grote groep geweldige kinderen op stap mochten gaan. We kijken nu alweer uit naar het kamp van volgend jaar, maar eerst zullen we elkaar nog zien op de terugkomdag. Wanneer deze is laten wj jullie allemaal op tijd weten. We hopen dat jullie nog een fijne vakantie hebben en we zien jullie het komende jaar graag weer terug bij het Kempenkamp 2001.

Jullie kampstaf

Leave a Reply