Kempenkamp 2002 dag 8

Zaterdag 13/7/2002

Laatste dag van het kamp

Opstaan
Het is ’s morgens acht uur. De eerste smurfen lopen de slaapzalen binnen. Opstaan! Normaal geen probleem, maar vandaag is het toch iets moeilijker. Vandaag zullen we namelijk afscheid moeten nemen van elkaar. Voordat het echter zover is moeten er nog wel een aantal dingen gebeuren.

Tijdens het ontbijt komen we erachter welk team het dit jaar het beste heeft gedaan. In een week met alleen maar winnaars staan er twee teams aan kop. Dit zijn De Zure Griezels en het Harry Snotter Team. Zij mogen dit jaar dus met de eer gaan strijken.

De eindstand na een week vol spel:

Harry Snotter Team 129
De Zure Griezels 129
De Toverende Schakers 124
Uijvlonojo 120
Tover DRIL 119
Griffoendor 117

Vandaag geen potige. Dat wil zeggen niet iemand in het bijzonder. De hele groep zou tekort worden gedaan als we vandaag maar één potige zouden hebben. Grote Smurf meldt dan ook dat de hele groep zich vandaag Potige mag noemen.

Voordat we onze spullen gaan inpakken hebben we nog even tijd om nog één keertje onze nieuwe kampkreet te laten horen:

“ALLEMAAL HANDEN IN DE LUCHT…. KOMT’IE…. SUPERSMURF!!!!”

Afscheid
Rond 10 uur komen de eerste ouders aan. Ze worden ontvangen met koffie, thee en een koekje. Na het eerste weerzien komen al snel de eerste verhalen los. Over het kamp zal thuis nog lang nagepraat worden…

Langzaam aan vertrekken de eerste kinderen. De diverse knuffels worden weer uitgedeeld, handen worden geschud en afspraken voor het volgend kamp worden alweer gemaakt. Het is nu echt voorbij. Een geweldige week kamp wordt afgesloten en we moeten weer een jaar wachten voor we weer op kamp mogen…

Kamptijgers
We moeten dit jaar definitief afscheid nemen van een aantal kamptijgers. Zij zijn het volgend jaar te oud om nog mee te mogen. Floris v.d. Marel, Tom van Uijen, Rob Noten en Maikel Verwielen hebben ons jarenlang weten te vermaken met hun aanwezigheid. Alle kampsmurfen bedanken jullie voor de geweldige kampen die we met jullie mochten beleven.

We hebben weer veel mooie herinneringen mogen opdoen de afgelopen week. Met heimwee kijken we dan ook terug op een geweldige week kamp met een fantastische groep kinderen. Jullie waren geweldig! Het aftellen naar het Kempenkamp 2003 is voor ons dan ook alweer begonnen. We hopen jullie daar allemaal weer terug te zien. Voordat het echter zover is is er eerst nog de terugkomdag. Daar kunnen we met z’n allen nog eens gezellig kletsen, foto’s en video kijken. Wij hopen dat jullie daar allemaal bij aanwezig zijn.

Jullie Kampstaf

Leave a Reply