Voorbereidingen 2009 in volle gang!

Nadat iedereen weer is bijgekomen van de vakantie zijn we dan toch al weer volop begonnen met de voorbereidingen voor het komende kamp. Afgelopen jaar was het laatste kamp van onze Potige smurf, maar gelukkig hebben we er een nieuwe aanwinst bij: Ellen Sinot. Het blauwe bloed heeft ze van haar ouders (voormalig Lange en Hippe smurf). Zelf heeft ze ook nog ervaring als kampkind en jeugdleidster bij Aalst Waalre, oftewel een goede versterking om het vertrekken van onze Potige smurf te compenseren. Ze zal zich overigens binnenkort ook nog even voorstellen op de site.

Voor de ouders die een vakantie willen gaan boeken is het misschien ook wel goed om te weten dat het kamp dit jaar van 25 juli tm 1 augustus 2009 zal zijn en zal worden gehouden in Dongen. Overige informatie is op de website te vinden en anders kun je altijd contact met ons opnemen via info[at]kempenkamp.net

Leave a Reply