Kampkrant

Iedere dag vertelt een groepje kinderen over hun belevingen tijdens het kamp. Hiervan wordt een video gemaakt en op YouTube geplaatst.

Kampkrant dag 1: De Coolkids

Kampkrant Dag 2: De Ijsbergsla-etende Pinguins

Kampkrant Dag 3: Super Coole Kikkers

Kampkrant Dag 4: De Pinguins van Madagaskar

Kampkrant Dag 5: PSV

Kampkrant Dag 6: Koele IJsberen

Kampkrant Dag 7: Vreetzakken en IJsberende Pinguins

4 Comments

 1. Erg leuk om in het 1e filmpje al een van de zonen te zien. Diederik heeft het ziehtbaar naar zijn zin en heeft zo te horen geen knakworst gegeten, omdat hij het over fruit en rauwkost heeft. We zijn trots op je Diederik, dat je ook daar vegetarisch blijft eten, maar als je toch een “zwak” moment hebt. Prima hoor! Geniet er vooral heel erg van. Bij ons is het nu ook relatief rustig met de tweeling! Nog een goede week! Groetjes van Yvonne (en ook van Rene, Boudewijn en Dominique uiteraard). We missen jullie al een beetje. Doeg!

 2. Keileuk om je zo te zien schatje. Ik ben blij dat je het zo naar je zin hebt. Lekker kletsen en veel plezier blijven maken hoor.
  Dikke kus van papa

 3. Zo het “kleine” broertje van de 3 (Lodewijk) heeft het goed naar zijn zin. Dat doet me deugd. Nu het laatste filmpje nog zien van Olivier. De verwachtingen zijn hooggespannen. Tot de volgende keer! Y

 4. Eindelijk Péter zie ik je!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  De hele week heb je je verstopt van de camera!
  Ik mis jullie heel erg!!!!!!!!!!!!!!!!
  Mama/ANYA PPPPPPPPPPPIIIIIIIIIINNNNNNCCCCCCCCCCCCCIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!

Leave a Reply